• Antwerpen
  • In de mist op de Maas
  • Regensburg
  • Oss

Budapest

Eindelijk toch een keer leeg gekomen van de reis aluminium, maar nu geen werk.

Er gebeurt helemaal niets in de havan van Budapest en buiten op Donau. Wel had de politie een "Grosskontrolle", nou dat hadden ze beter op een ander moment kunnen doen, maar ok, wij lagen in de haven, dus toch nog wat te controleren. Waren 2 dames die goed Duits spraken, en 2 heren die de Russische taal machtig waren, en wat de 2 heren die buiten stonden hun specialisatie was weet ik niet. Alles was ok.

Voor de rest af en toe maar eens de toerist gespeeld. Zijn nu zelfs binnen in het parlementsgebouw geweest, heel mooi, aardige man die de rondleiding verzorgde, sprak goed Duits. Alleen voor dat je kaartjes te pakken krijgt om binnen te komen is wel lastig, je moet 's ochtends vroeg (half negen) in de rij gaan staan, dan krijg je na overlegging van je paspoort, een gratis ticket voor een rondleiding om 11.00 of 15.00 uur, maar het is het waard!

De overige beziendswaardigheden hebben we nog maar eens bekeken, we zijn zelfs naar het Statue park geweest, zou ik toch niet als eerste aanraden.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec