• Antwerpen
  • In de mist op de Maas
  • Regensburg
  • Oss

Internet Oostenrijk en Hongarije

 

Nu bij terugkomst in Hongarije heeft dit kaartje het een avond gedaan, en de andere dag was het afgelopen, dus in Budapest maar gauw weer een Vodafone winkel opgezocht en ook deze was gevestigd in een Tesco gebouw.
Ergens is iets fout gegaan, en kan ik dit kaartje nu alleen nog gebruiken om te bellen.
Dus maar weer een nieuw kaartje gekocht, gelijk in de Globesurfer router gedaan, APN: vitamax.internet.vodafone.net, werkt weer perfect.
Vodafone tegoed wordt opgebruikt naar gebruik.
Je kan dit internet kaartje ook opwaarderen bij een geldautomaat, kiezen taal, kiezen aufladen pre-paid, telefoonnummer intikken, betalen, en is weer opgewaardeerd.
Ik zou het alleen praktisch vinden om dit, net als in Oostenrijk, via internet te kunnen doen, want als je verder de Donau af moet, kom je in Hongarije nergens aan de wal.Dus maar eens verder gekeken, in het winkelcentrum Csepel Plaza in Budapest Csepel zitten 3 telefoonwinkels, T-Mobile, Vodafone, en Telenor, in de eerste 2 winkels sprak niemand  Duits en bij Telenor moet je even naar de chefin vragen, spreekt goed Duits.
Bij Telenor kan je via website en creditcard je tegoed opwaarderen.
Maar ook zoals bij Vodafone via de geldautomaat.
Nadeel is dat het Telenor tegoed wordt opgebruikt naar tijd, dus als je het kaartje in de router doet (APN: net), en je laat die aan staan, zoals gebruikelijk in DL en NL, is je tegoed zomaar ineens weg, dus alleen router aan als je internet ook echt gebruikt.

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec